Djøf

Danmarks absolut bedste studiekonto i Lån & Spar

En studiekonto hos Lån & Spar giver dig 5% på din lønkonto - og du får gebyrfri kassekredit på op til 50.000 kr. og et Djøf MasterCard. Vi har tilpasset kontoen til dig, der er studerende.

Du kan få Danmarks absolut bedste studiekonto hos Lån & Spar. Den har flere gode fordele, du ikke finder andre steder – og så er den som skabt til studielivet. Helt enkelt. Du skal blot være studerende og medlem af Djøf.

Fordele

Udover gode renter og mulighed for lidt luft i budgettet, får du også en personlig rådgiver. En, du altid kan ringe til – og som kender alt til studielivet. Som Stine Bay, en af bankens finansielle rådgivere: ”Som ung og studerende er pengene små. Økonomien går op og ned. Det er bl.a. derfor, vi tilbyder 5% i rente på de første 20.000 kr. på lønkontoen og en kassekredit, man kan trække lidt på fra tid til anden.”

Få det bedste ud af din studietid

Er du nysgerrige på, hvordan dit studieliv kunne se ud med Danmarks absolut bedste studiekonto, så book et møde på www.studiekonto.dk/djoef. Du kan også ringe og høre om dine muligheder på tlf. 33 78 19 75. Vi lover, at de tager godt imod dig.

Kort og godt om studiekontoen 

  • 5,00% i rente på din lønkonto på de første 20.000 kr. - derefter 0%
  • Kun 5,00% i rente på din kassekredit op til 50.000 kr.
  • Studieopsparing med 0,25% på hele beløbet
  • Gebyrfri kontanthævninger i hele Danmark
  • Gebyrfri valutaveksling
  • Gebyrfri Visa/Dankort og MasterCard med samme pinkode
  • Gebyrfri overførsler og betaling af girokort i netbank.

Det med småt

Til din studiekonto kan du vælge en kassekredit på op til 50.000 kr. Debitorrenten er 5,09%, det svarer til ÅOP på 5,09%. (ÅOP er beregnet på samlet kreditbeløb 50.000 kr., 100% udnyttelse og løbetid på 5 år). 

Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering. Du skal blot samle hele din privatøkonomi hos Lån & Spar og være medlem af Djøf.

Alle rentesatser er variable og gældende pr. 3. marts 2017.

Husk, at du har også mulighed for at beholde studiekontoen i 3 år efter endt uddannelse.

Billigt billån

Nu har Djøf sørget for, at det kan blive billigere for dig at have bil. Som medlem kan du nemlig få et billån hos Lån & Spar med en meget lav rente. 

Vælg selv, om renten skal være variabel, eller om du vil have en fast rente hele lånets løbetid. Du kan låne penge til at finansiere en ny bil, eller du kan flytte et nuværende og dyrere billån til Lån & Spar. På den måde kan du spare mange penge hver eneste måned.

Du behøver ikke at skifte bank for at få det billige billån, men du skal have minimum 20% i udbetaling og være medlem af Djøf.

Billånet får du på baggrund af en almindelig kreditvurdering.

Ring til Lån & Spar på tlf. 33 78 19 75 og få at vide, hvor billigt billånet er. Du kan også selv beregne prisen.

Djøfbladet

Bag facaden er advokatbranchen præget af urimelige vilkår

Advokatbranchen er præget af en kultur, hvor arbejdspresset er så massivt, at det ofte er i strid med EU’s arbejdstidsregler. Har Djøf tænkt sig at gøre noget ved kulturen, spørger fhv. advokat Frederik Waaben. Vi tager problemet seriøst, lyder svaret.

Modelfoto: TijanaM/Shutterstock
Djøf blog

Fortæl om dig selv, når du søger job

Rejser og fritidsinteresser kan foldes ud og blive til eksempler på dine personlige kompetencer, og samtidig fremstår du imødekommende ved at fortælle lidt om dig selv som privatperson.


Tom Hedegaard
Tom Hedegaard
Chefkonsulent

Studerende forsikring

Få en super billig studenter-forsikring som medlem af Djøf: